Clicky

 ColliCare bouwt nieuw pand in Groningen

ColliCare bouwt nieuw pand in Groningen
05-05-2017 16:27 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

LEEK - ColliCare Logistics B.V. verhuist naar bedrijventerrein Westpoort-Groningen. De huidige locatie van ColliCare in Leek is niet groot genoeg en uitbreiding bleek geen optie. De te realiseren nieuwbouw van een warehouse en kantoorruime past volledig binnen het bestemmingsplan en Westpoort-Groningen is hiermede een internationaal opererend bedrijf rijker. De oplevering van het complex is voorzien per 1 oktober 2017.

Deze strategische keuze van ColliCare Logistics is gemaakt om verder vorm te geven aan de lange termijn strategie van gezonde groei. ColliCare biedt als logistieke dienstverlener een compleet pakket aan logistieke oplossingen en wil zich op Westpoort vooral richten op samenwerking met de klant met als doel kostenbesparingen in de goederenketen te realiseren.

Bouwgroep Noord B.V. uit Drachten is specialist op het gebied van industriële utiliteitsbouw en heeft vanuit haar expertise de bouwopdracht gegund gekregen. BGN gaat op de kavel een modern warehouse van 2500 m2 en een kantoor van 600 m2 realiseren. Eerste heipaal wordt geslagen op dinsdag 9 mei 11.00 uur aan de Manchesterweg 101.

Van origine heeft ColliCare een sterke link met Scandinavië en dat blijft ook zeker belangrijk. ColliCare Logistics heeft zich de laatste jaren steeds meer ontwikkeld tot allround logistieke dienstverlener.

Het te realiseren warehouse zal worden gebruikt als overslagloods en als strategische opslaglocatie voor nationale- en internationale opdrachtgevers.

Tevens zal de moederorganisatie in Noorwegen en de klanten van zusterbedrijven in Denemarken, Zweden, Litouwen, Turkije en Italië gebruiken maken van deze locatie als Europese distributie centrum.

ColliCare heeft ook in India en China eigen kantoren. Klanten aldaar en importeurs in Nederland kunnen het warehouse als buffervoorraad gebruiken, dichter bij de eindafnemers in Nederland en Europa.

Tevens kunnen E-commerce bedrijven die hun logistiek willen uitbesteden gebruik maken van deze moderne nieuwe opslaglocatie.

Foto's

  • Bek en Verburg BV
  • J.Roeland
    ColliCare
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,076
Diesel1,896

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats
meer logistieke marktplaats