Transport Online - Broshuis introduceert nieuw pendelas systeem

Broshuis introduceert nieuw pendelas systeem

Broshuis introduceert nieuw pendelas systeem
05-05-2017 10:11 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

KAMPEN - Broshuis introduceert vandaag onder de naam PL2 een volledig nieuw pendelassysteem. Vragen uit de markt hebben geleid tot de ontwikkeling van een compleet nieuw systeem wat een 12 tons toelating in Nederland koppelt aan een maximale veerweg en een minimale laadvloerhoogte.

Met deze tweede generatie Broshuis pendelassen, de PL2 wordt een minimale rijhoogte van slechts 810 mm gerealiseerd met een slag van maar liefst 550 mm.

De PL2 staat niet alleen voor een nieuwe pendelas, maar ook de constructie van de oplegger door de ingenieurs van Broshuis onder handen genomen. Hierdoor is niet alleen de PL2 in staat om verder te pendelen, de ruimte daarvoor is ook aanwezig onder de oplegger. Verder is de positie van de veerremcilinder zodanig dat deze optimaal beschermd wordt. Door het unieke nieuwe ontwerp is er dan ook meer bodemvrijheid waardoor er minder kans is op schade.

Het nieuwe PL2 pendelas syteem is binnenkort leverbaar op alle voertuigen in het Broshuis assortiment. Met name bij toepassing op diepladers vormt deze primeur van Broshuis voor een revolutie. De overgang van het lage diepbed naar het nieuwe, lagere asstel is voortaan belangrijk kleiner en dat zorgt voor meer mogelijkheden. De PL2 vormt dan ook een belangrijke innovatie binnen het Broshuis leveringsprogramma.

Belangrijk is dat alle afmetingen zoals Broshuis die communiceert ook daadwerkelijk overeen komen met de serie- productie modellen. Dit geldt voor zowel de stuurhoek als de laadvloerhoogte en de veerweg. De juistheid van deze belangrijke afmetingen zijn voor klanten in het exceptioneel transport van essentieel belang en dat begrijpt Broshuis als geen ander.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,642
Diesel1,301

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions