Dj Mattie Valk: ik ben niet duidelijk geweest

Dj Mattie Valk: ik ben niet duidelijk geweest
05-05-2017 09:24 | Showbizz | auteur ANP

AMSTERDAM - Mattie Valk heeft spijt van de 'enorme puinbende' die hij heeft achtergelaten. De dj kon niet kiezen tussen een overstap naar Sky Radio of blijven bij Qmusic. Dat kreeg uiteindelijk grote gevolgen, bevestigde hij vrijdagochtend in zijn ochtendshow op Q.

In een bijna half uur durende uitleg probeerde Mattie te vertellen wat zich de afgelopen maanden heeft afgespeeld. Hij en zijn vaste kompaan Wietze de Jager werden eind november benaderd door Sky. De twee vonden het spannend en gingen de gesprekken aan. "Het waren hele fijne gesprekken. Het klikte echt", zegt Mattie. "Vergelijk het met een goed huwelijk en dat je verliefd wordt op een ander."

Het leek erop dat het duo de overstap zou wagen, maar bij Mattie sloeg de twijfel in alle hevigheid toe. "Het is nogal een verhuizing. Het beangstigde me. Ik begon te twijfelen, ondanks mijn enthousiasme."

Tegen Wietze hield Mattie ondanks zijn twijfels lange tijd de schijn op en ondertussen zei hij tegen Q dat hij zou blijven. "Ik ben een enorme twijfelaar. Het is de rode draad in mijn leven", zegt hij daarover. "Ik ben te veel een pleaser en ik wil het graag te goed doen."

Mattie was echter oprecht niet gelukkig met een overstap. "Het is moeilijk want ik wilde niemand teleurstellen maar ik was totaal verstrikt in mijn eigen web", vervolgt de dj. Op een dag stond Mattie toch voor de keuze. "Ga ik links, of ga ik rechts? Ik heb ervoor gekozen mijn hart te volgen. Ik heb een enorme puinbende gemaakt en daar heb ik spijt van." Mattie vindt dan ook dat hij verkeerd heeft gehandeld. "Ik heb meerdere mensen een verkeerde indruk gegeven. In dit proces en traject zijn heel veel fouten gemaakt."

Wietze voelde zijn afwijzing als een enorme belediging. Mattie denkt daarom niet dat het nog goed komt tussen de twee. "Ik hoopte dat het nog te lijmen viel, maar dat is blijkbaar niet zo. Ik heb zijn droom ruw onderbroken. dat doet pijn."Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden