Clicky


Twee DAF FT XF voor Dasko

Twee DAF FT XF voor Dasko
03-05-2017 16:52 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

ALMELO - Aflevering van twee stuks DAF FT XF.460 SSC aan Dasko Koel- en Vries Transporten te Almelo. Een bedrijf met aanzien wat al jaren groeiende is. Een groot wagenpark met maar een heel klein aandeel voor DAF. Dit had Bakker Bedrijfswagens toch graag anders gezien.

Met inmiddels drie jaar ervaring met de euro 6 moest het dan toch echt eens gaan gebeuren. Dit was het moment waarbij de condities optimaal waren, de nieuwe DAF is niet voor niets  ‘’The Best Truck Ever’’ en dit heeft de afgelopen drie jaar zich ook aangetoond.

Na diverse gesprekken was men overtuigt van DAF. Met de inzet van deze twee XF trekkers moet de toon gezet gaan worden. Om dit goed te monitoren zijn de auto’s onder andere uitgevoerd met de optie ‘’DAF Connect’’. Een online tool waarmee de optimale prestaties uit de auto en chauffeur gehaald kunnen worden. Aslastbewaking, een luxe stoel, standairco, automaat, koellade en 1275L brandstoftanks maken dit zeer complete trekkers.

Dasko Groep is een in geconditioneerd transport gespecialiseerde logistieke dienstverlener met een sterke focus op de midden- en grootzakelijke markt. Vanuit de hoofdvestiging in Almelo (NL) en vestigingen in Zwolle (NL), Wietzendorf (D) en Niepruszewo (P), verzorgen zij nationaal en internationaal transport van geconditioneerde goederen (bevroren en gekoeld), waaronder met name (hangend) vlees en foodproducten.

Alle vestigingen van de Dasko Groep zijn zelfstandig verantwoordelijk. Dee vestiging in Wietzendorf beschikt over een eigen vrieshuis en een orderpick afdeling, gespecialiseerd in bevroren producten. De vestiging in Almelo heeft opslag van droge producten. Binnen Nederland houden zij zich vooral bezig met geconditioneerd distributievervoer voor gerenommeerde Nederlandse retailers.

Foto's

  • B. Kuil
    B. Kuil
  • B. Kuil
    B. Kuil
  • B. Kuil
    B. Kuil
  • Bek en Verburg BV