Twee nieuwe DAF-trekkers voor Müller Fresh Logistics

Twee nieuwe DAF-trekkers voor Müller Fresh Logistics
03-05-2017 16:03 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

HOLTEN - Gisteren, dinsdag 2 mei zijn, er weer twee DAF trekkers afgeleverd aan Müller Fresh Food Logistics te Holten. Ditmaal zijn het twee voorlopers (6x2) met een speciaal voor Müller op maat gemaakte brandstoftank.

Müller rijdt regelmatig op en af treinstellen en middels de gebruikelijk gemonteerde 725L brandstoftank kwam men regelmatig in de problemen. Door Bakker Bedrijfswagens en ACGB Benelux werd er dan ook een oplossing aangeboden en het gewenste resultaat mag er zijn.

Daarnaast zijn deze DAF trekkers voorzien van de krachtige maar zuinige MX 11 motor voorzien van 440 pk. De gunstige aanschafprijs, de lage reparatie en onderhoudskosten en een zeer gunstige uptime hebben bijgedragen bij de keuze voor de aanschaf van de nieuwe aanwinsten bij Müller.

Müller bestaat al meer dan 75 jaar. De kracht van een familiebedrijf, waarbij de normen en waarden door de jaren hetzelfde bleven. Toch heeft Müller zich continu aangepast aan de veranderende wereld om zich heen, waardoor het na al die jaren nog steeds een groeiend, succesvol én innovatief bedrijf is.

Müller Fresh Food Logistics wil een full service logistiek dienstverlener van geconditioneerde levensmiddelen worden in Europa, die haar relaties helpt in het uitvoeren van haar core business door het optimaal uitvoeren van zoveel mogelijk logistieke processen voor de klant.

 Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden