Ernstig ongeval op A27

Ernstig ongeval op A27 RAAMSDONKSVEER - Op de A27 net voorbij knooppunt Hooipolder is rond 13.15 uur een ernstig ongeluk gebeurd. Daarbij waren drie auto's (waarvan een met aanhanger), een bestelbusje en twee vrachtwagens, betrokken. De bestuurder van de bestelbus is zwaar gewond geraakt en moest door de brandweer uit zijn voertuig worden bevrijd.

Hoe het ongeval precies is gebeurd, is nog onduidelijk. De politie vermoedt dat een van de vrachtwagens tegen de auto met aanhanger is aangekomen. Als gevolg daarvan moest een tweede vrachtwagen remmen en reed het bestelbusje zich vast onder de achterkant van die truck.

Op dit moment staan op de A27 aan beide kanten van knooppunt Hooipolder flinke files. Het is onduidelijk hoe lang hulpdiensten nodig hebben om de weg weer vrij te maken voor verkeer.

Achter het ongeval staat het verkeer over 11 kilometer stil. De kijkerfile is 30 kilometer en op de A59 loopt het verkeer vanuit beide richtingen vast, aldus de ANWB.


Transportrisico

Rijverboden

maandag 17 septembert/m zondag 23 september:

Voor alle rijverboden van deze week klikt u hier!


Meer rijverboden
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Voordelig Adverteren op Transport Online

Realtime Scheepsinfo

Weten welke schepen worden verwacht, hoelaat, uit welk land? U kunt het checken op onze speciale pagina met Realtime Scheepsinformatie

Meer realtime scheepsinformatie

facebook twitter LinkedIn Pinterest Volg ons op Instagram!

Tip de redactie
Tip de redactie!