Transport Online - 150ste vrachtwagen voor H.N. Post en Zonen

150ste vrachtwagen voor H.N. Post en Zonen

150ste vrachtwagen voor H.N. Post en Zonen
27-04-2017 09:53 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

PIJNACKER - Transportbedrijf H.N. Post en Zonen uit Pijnacker heeft afgelopen week een bijzondere aflevering gekregen. Het bedrijf mocht namelijk, uit handen van Truckland, de 150ste vrachtwagen in ontvangst nemen.  

H.N. Post en Zonen uit Pijnacker is een logistieke partner gespecialiseerd in het vervoer van bouwmaterialen, zeecontainers en natte beton. Omdat het bedrijf naast betrouwbaarheid en flexibiliteit ook duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan, is vroeg voor de geleidelijke overstap naar Euro 6 gekozen.

Het wagenpark van de transportonderneming bestaat met de levering van deze DAF XF inmiddels uit de mooie mijlpaal van 150 vrachtwagens, waarvan meer dan de helft met deze nieuwste milieunorm. 

De (transport-) wereld is constant in ontwikkeling, directeur Marco Post: “Om de veranderende markt optimaal te kunnen bedienen investeren we al jaren in duurzaam materiaal, daar zijn we erg trots op. Wij staan als bedrijf voor betrouwbaarheid en dat verwachten we ook bij de aanschaf van een nieuwe truck.”

Maar niet alleen materiaal is belangrijk: “Bij duurzaam ondernemen hoort ook het menselijke aspect. daarom investeren we niet alleen in materiaal, maar ook in de mens.”

Marco vervolgt: “We zijn daarom ook altijd opzoek naar jonge enthousiaste mensen voor het chauffeurs vak. Wie wil er nou niet met dit prachtige materiaal werken?”Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 25 mei t/m zondag 31 mei

Alle Rijverboden
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,617
Diesel1,294

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions