Transport Online - Grote brand op industrieterrein Hengelo

Grote brand op industrieterrein Hengelo

Grote brand op industrieterrein Hengelo
26-04-2017 09:31 | Binnenland | auteur ANP

HENGELO - In het Overijsselse Hengelo heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een grote brand gewoed op een industrieterrein. Een onlangs nieuw verhuurd gedeelte van een bedrijfsverzamelgebouw aan de Binnenhavenstraat stond in brand, meldde een woordvoerder van de brandweer. Er zijn geen slachtoffers.

"We proberen te voorkomen dat de uitslaande brand overslaat naar andere bedrijfspanden", zei de woordvoerder. "Het gaat om een compartiment van ongeveer 30 bij 30 meter waar pas een nieuwe huurder in zit. We weten alleen niet wie dat is." Wat voor bedrijf precies in het uitgebrande gedeelde van het gebouw gevestigd is weet de brandweer dus ook niet.

Tegen half vier in de nacht kreeg de brandweer een melding en rukten verschillende eenheden van de brandweerkorpsen in Hengelo uit voor de grote brand. Al snel schaalden de veiligheidsdiensten op naar een zeer grote brand en kwamen brandweertroepen uit de regio assisteren. Net na vijf uur was de brand onder controle. Het nablussen zal nog enige tijd in beslag nemen, aldus de brandweer. De oorzaak van de brand wordt onderzocht.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,687
Diesel1,265

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions