Transport Online - Vrachtwagen rijdt over arm motorrijdster heen na aanrijding [+foto]

Vrachtwagen rijdt over arm motorrijdster heen na aanrijding

Vrachtwagen rijdt over arm motorrijdster heen na aanrijding [+foto]
25-04-2017 09:42 | Ongevallen | auteur Redactie [FE]

WADDINXVEEN - Dinsdagochtend 25 april rond 07:00 uur werden politie, brandweer, ambulance, Rijkswaterstaat en een traumahelikopter gealarmeerd voor een ongeval met beknelling op de A12 bij Waddinxveen. Volgens de melding zouden een vrachtwagen en motor een aanrijding met elkaar hebben gehad waarna de motorrijdster onder de vrachtwagen terechtgekomen zou zijn.

Ter plaatse bleek de motorrijdster al onder de vrachtwagen vandaan maar zou de vrachtwagen wel over haar arm heen zijn gereden, hierbij liep de vrouw ernstig letsel aan haar arm op. De ambulancedienst heeft de vrouw aan haar verwondingen behandeld waarna zij naar het ziekenhuis is vervoerd. De gealarmeerde brandweer kon al vrij snel retour en de traumahelikopter hoefde niet te landen.

Drie, en later twee, rijstroken van de A12 zijn gedurende het ongeval afgesloten geweest in de richting van Den Haag/Rotterdam.

Na ongeveer een uur kon alles weer worden vrijgegeven nadat een berger de motor had afgevoerd. De vrachtwagenchauffeur mocht zelf zijn weg vervolgen.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,687
Diesel1,267

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions