Chingford Fruit vernieuwt contract met Pooling Partners

Chingford Fruit vernieuwt contract met Pooling Partners
24-04-2017 16:57 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

ECK EN WIEL - Pooling Partners en het familiebedrijf Chingford Fruit in het Verenigd Koninkrijk verlengen de samenwerking. Chingford Fruit heeft wederom voor Pooling Partners gekozen om het aantal palletbewegingen verder te vergroten en hun CO2 uitstoot te verminderen als onderdeel van de IPP Logipal pool, het circulaire economie systeem van Pooling Partners.

Chingford Fruit levert een verscheidenheid aan vers fruit, waaronder appels, peren, citrusvruchten, abrikozen en perziken aan supermarkten en winkels in het Verenigd Koninkrijk. Met de voortzetting van de samenwerking zorgt Pooling Partners voor een robuuste en efficiënte supply chain door de continue levering van duurzame pallets.

Lagere emissies, lagere kosten

Phil Storer, Country Director UK & Ireland bij Pooling Partners is blij met de vernieuwde samenwerking: “Chingford Fruit is een geweldig verhaal voor ons. Groot-Brittannië bestaat uit kleinere, maar zeer gezonde bedrijven. Net als Chingford Fruit innoveren en evolueren zij voortdurend om te kunnen concurreren in vaak moeilijke markten die vanwege de bederfelijke aard van hun producten efficiënte, snelle en juiste oplossingen vereisen.”

“We werken nauw samen om de efficiëntie en besparingen te waarborgen die een resultaat zijn van ons circulaire economie model. Het model stelt ons in staat om producten op een kosteneffectieve en koolstofarme manier te vervoeren.”

Dave Slaughter, Operations Director bij Chingford Fruit voegt hieraan toe: “Pooling Partners helpt ons om vers fruit te kunnen blijven leveren aan supermarkten. Met ‘IPP Trade Direct’ reduceert Pooling Partners ook het aantal lege vrachtwagens op de weg. Dit verlaagt niet alleen onze emissies, maar ook onze kosten. Het verminderen van ons effect op het milieu is één van de redenen waarom de samenwerking met Pooling Partners zo vruchtbaar is gebleken.”NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,793
Diesel1,485

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden