Clicky


DAF Klanttevredenheidsprijs 2017 voor transporteur en eigen rijder W. Methorst

DAF Klanttevredenheidsprijs 2017 voor transporteur en eigen rijder W. Methorst
20-04-2017 11:26 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

SCHERPENZEEL - Feest bij Transportbedrijf W. Methorst in Scherpenzeel. Aan deze transporteur en eigen rijder is de DAF Klanttevredenheidsprijs 2017 toegekend. Wouter Methorst heeft een voucher ter waarde van duizend euro gekregen. Te besteden aan onderdelen, accessoires of onderhoud bij DAF dealer Bakker Bedrijfswagens in Scherpenzeel, waar Methorst klant is.

Jaarlijks houdt DAF een verloting onder klanten die na een bezoek aan de DAF dealer een klanttevredenheidsonderzoek hebben ingevuld. Uit de duizenden inzendingen werd Transportbedrijf W. Methorst Transport dit  jaar als winnaar getrokken. Sander Fransen, Dealer Sales Manager van DAF Nederland, heeft de voucher onlangs overhandigd aan  Wouter Methorst.

DAF heeft de prijs in het leven geroepen als aanmoedigende geste voor klanten die meewerken aan klanttevredenheidsonderzoeken (customer surveys). Feedback is voor DAF namelijk van belang om producten en diensten goed op de vraag in de markt te laten aansluiten.

"Echt een leuke verrassing", is de eerste reactie van Methorst. Hij rijdt al 22 jaar DAF en is al jaren klant bij Bakker Bedrijfswagens. "Ik werk beslist niet aan elk klantonderzoek mee. Het moet wel zin hebben, vind ik. Dat er wat met de antwoorden wordt gedaan. Bij DAF merk je dat dat gebeurt. En het is natuurlijk een extra stimulans als je dan zo’n prijs krijgt."

LZV-combinatie voor zeecontainers

Methorst heeft momenteel een DAF XF 460 als trekker in een LZV-combinatie. "De hoofdmoot bestaat uit transport van zeecontainers van de haven van Rotterdam naar bestemmingen in Nederland. De XF heb ik sinds december 2013, het is mijn tweede DAF als zelfstandig ondernemer. Dat ben ik nu tien jaar. Er staat inmiddels vier ton op de teller van de XF. Hij bevalt prima. Hij moet er soms flink aan trekken. Mijn combinatie mag een treingewicht van maximaal 57,5 ton hebben."

De DAF XF 460 met Super SpaceCab van Methorst is gespoten in een lichtbruine metallic lak. Een opvallende trekker met unieke details, zoals de op een chromen beugel gemonteerde lampenset en een afbeelding van de Erasmusbrug op de zijkant van de cabine. "Waaraan ik de voucher besteed, weet ik nog niet. Misschien worden het wel accessoires. In elk geval heel fijn dat ik dit bedrag helemaal naar eigen keuze mag besteden bij Bakker Bedrijfswagens."