Clicky

 Belgische politie rolt bende ladingdieven op

Belgische politie rolt bende ladingdieven op
14-04-2017 19:53 | Buitenland | auteur Redactie [FE]

BRUSSEL - De Belgische politie heeft een bende opgerold die verantwoordelijk zou zijn voor minstens tien ladingdiefstallen langs de E19 tussen Brussel en Frankrijk. Dat meldt het Brusselse parket.

Acht verdachten konden ingerekend worden en werden door de onderzoeksrechter onder aanhoudingsbevel geplaatst.

De zaak is een uitloper van een groot drugdossier waarin eind maart twaalf personen werden opgepakt en 220 kg hasj en 57.000 euro in beslag werden genomen. Uit het onderzoek bleek dat één van de verdachten in dat drugsdossier zich niet enkel met drugsverkoop bezighield maar ook diefstallen pleegde.

De man maakte deel uit van een bende die ladingen van vrachtwagens stal op de parkings van de tankstations gelegen langs de E19 tussen Brussel en Franse grens.

Woensdag viel de politie binnen op negen adressen en arresteerde acht verdachten. Die worden al gelinkt aan minstens tien ladingdiefstallen. Eén van de bendeleden zorgde voor de verkoop van de gestolen buit.

Bij de huiszoekingen kon de politie ook een groot aantal gestolen goederen terugvinden. Het gaat onder meer om smart tv's, hogedrukreinigers, parfums, en koelkasten.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,103
Diesel1,924

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions