Clicky


Nieuwe DAF FTG XF voor STAJA

Nieuwe DAF FTG XF voor STAJA
14-04-2017 19:18 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

HENGELO - Een extra Goede Vrijdag voor STAJA uit Hengelo want vandaag kregen zij de sleutels overhandigd van Bakker Bedrijfswagens van hun nieuwe DAF FTG XF 440 Super Space Cab.

De DAF is onder andere voorzien van Alcoa Dura-Bright lichtmetalen velgen, schuifschotel, Luxury Air chauffeursstoel, frontzicht camera etc.

Zo robuust als staal is, zo veelzijdig en flexibel is men bij STAJA. Uitgegroeid van regionaal bedrijf tot staalleverancier met een internationaal afzetgebied.

De producten bestaan uit stalen mallen voor beton en kunststofindustrie, betonwapening, machineonderdelen, maar ook complete landbouwmachines (KAWECO en TopLiftStaja), boorunits en off-road voertuigen (StajaEureka) tot aan complete bagger schepen toe.

STAJA heeft haar werkzaamheden opgedeeld in drie zelfstandige afdelingen, namelijk Wapening, Constructie en Machinebouw.

De werkzaamheden van STAJA beperken zich niet tot de productiehallen in Hengelo Gld. Ook op de plaats van bestemming worden constructiewerkzaamheden, onderhoud en reparaties verricht, zowel in binnen- als buitenland. In al deze facetten toont STAJA zich een snelle, flexibele en vooral ook betrouwbare leverancier.