Clicky


Dode man en vrouw gevonden in Koudekerke

Dode man en vrouw gevonden in Koudekerke
13-04-2017 19:29 | Binnenland | auteur ANP

KOUDEKERKE - In een bosperceel aan de Verlengde Dishoekseweg in Koudekerke zijn donderdagmorgen twee doden aangetroffen. De twee slachtoffers zijn vermoedelijk inwoners uit Middelburg, meldt de politie donderdagavond.

Donderdagmorgen rond 09.30 uur deed een wandelaar deze lugubere ontdekking. Hij belde meteen de politie. Agenten zijn ter plaatse gekomen en stelden een onderzoek in. De twee dode personen betreffen een man en een vrouw. Zij zijn door geweld om het leven gekomen. Om het onderzoek secuur te kunnen doen, is de omgeving afgezet. Door de agenten ter plaatse is assistentie gevraagd van de politiehelikopter. Deze vloog boven het gebied waar de twee overledenen zijn aangetroffen.

Bij de overledenen is een blauwe personenauto van het merk Mercedes aangetroffen. De politie is bezig met een groot onderzoek naar de doodsoorzaak van het duo en hun definitieve identiteit. Forensische medewerkers zijn al de hele dag bezig met een sporenonderzoek. Dit onderzoek duurt nog zeker tot middernacht. Zodra dit forensische onderzoek het toelaat, worden de lichamen naar een mortuarium gebracht. Nadien zullen nog secties worden verricht.

De politie wil graag weten wat er zich exact heeft voorgedaan in het bosgebied aan de Verlengde Dishoekseweg. Daarom is de politie op zoek naar getuigen.