Clicky

 Post-Kogeko vervangt in drie jaar tijd 133 koeltrailers

Post-Kogeko vervangt in drie jaar tijd 133 koeltrailers
12-04-2017 17:13 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

MAASDIJK - Deze week worden de laatste veertig van in totaal 133 koeltrailers afgeleverd waarmee Post-Kogeko uit Maasdijk in de afgelopen drie jaar het overgrote deel van haar trailervloot voor groenten-en fruittransporten naar Groot-Brittannië vernieuwde. De vernieuwing werd gerealiseerd in samenwerking met TIP Trailer Services.

Marcus Post, directeur bij Post-Kogeko zegt over die samenwerking: "De flexibiliteit van TIP en de bijzondere samenwerking die wij hebben met de operationele mensen van TIP is voor ons van doorslaggevend belang in onze keuze".

In 2015 vernieuwde Post-Kogeko 63 koeltrailers en in 2016 nog eens 30 stuks. Telkens in een combinatie van mono-en dualtemp koelmachines en nu gevolgd door 40 monotemp koeltrailers. Logistiek directeur Chris Beezemer: "We hebben daarmee het totale aantal koeltrailers vervangen dat we buiten het groenten-en fruitseizoen nodig hebben. Tijdens het hoogseizoen komen daar nog eens 60 extra trailers bij".

Schmitz trailers met Carrier koelmachines

Post-Kogeko koos voor Schmitz trailers en Carrier koelmotoren vanwege de bewezen kwaliteit van het materieel. Marcus Post: "In het verleden heeft Post-Kogeko samen met haar partners aan de wieg gestaan van de (door)ontwikkeling van de Schmitz ferrytrailer. De kwaliteit van de Schmitz trailers heeft zich de afgelopen jaren overtuigend bewezen.

De trailers zijn voorzien van Carrier koelmachines vanwege hun betrouwbaarheid, want uitval is funest. Tevens speelt de geleverde service en pro-actief meedenken met de klant ook een belangrijke rol. Door de combinatie van Schmitz trailers en Carrier koelmachines weten we stilstand tot een minimum te beperken."

De Schmitz trailers zijn verder voorzien van telematica en alle moderne software op het gebied van controle op afstand, zoals temperatuurinstelling, bandenspanning, inhoud dielseltank etc. De helft van de trailers wordt voorzien van het logo van DailyFresh, terwijl de andere helft de naam Post-Kogeko uitstraalt.

Hoge efficiency

Eric Visser, Commercieel directeur Benelux van TIP Trailer Services bevestigt de goede verhouding met Post-Kogeko: "Wij zijn als TIP verheugd dat wij op deze manier mogen bijdragen aan de vernieuwing, maar tevens aan de betrouwbaarheid en flexibiliteit van de trailervloot van Post-Kogeko, in de wetenschap dat ze met deze vernieuwde vloot klaar zijn voor de toekomst en een minimale stilstand en een hoge efficiency realiseren."

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,156
Diesel1,981

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats