AB Transport Group neemt Food transportactiviteiten van Ecotrans over

AB Transport Group neemt Food transportactiviteiten van Ecotrans over
11-04-2017 13:42 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie [FE]

TEXEL/VORDEN - Logistiek dienstverlener AB Transport Group B.V. neemt per 1 mei 2017 de Food transportactiviteiten van Ecotrans B.V. over. De overname biedt Ecotrans de mogelijkheid om nog beter in te spelen op de ontwikkelingen in de agrarische sector en vergroting van de efficiency. AB Transport Group breidt haar netwerk in Food transport hiermee verder uit.

In 2015 nam Ecotrans B.V. de activiteiten van JCL Heerenveen over. Hierdoor zijn er diverse "Food" gerelateerde opdrachtgevers geïntegreerd binnen de Ecotrans organisatie. Om in te kunnen blijven spelen op de ontwikkelingen in de agrarische sector en aan de behoeftes van de Ecotrans klanten te blijven voldoen, heeft Ecotrans besloten de "Food" gerelateerde activiteiten af te stoten en zich volledig te richten op "Agri Feed" als core business.

Dit houdt in dat per 1 mei 2017 de samenwerking met de "Food" klanten zal worden overgedragen aan de AB Transport Group. De Ecotrans werknemers die momenteel betrokken zijn bij deze werkzaamheden zijn allen geïnformeerd en blijven van werk verzekerd.

Roel den Hollander, algemeen directeur van Ecotrans: "Door het overdragen van deze buiten onze scoop vallende activiteiten kan Ecotrans zich volledig op haar kernactiviteiten in met name het mengvoer richten. AB Transport Group heeft aangegeven in deze tak te willen groeien en is daarom voor ons de gewenste partij om met deze gewaardeerde klanten verder te gaan."

Dennis Wetenkamp, directeur van AB Transport Group, vult aan: "Het werk wat we hierbij overnemen sluit uitstekend aan bij onze activiteiten die we reeds in de Food branche uitvoeren. Onze gemotiveerde medewerkers en moderne wagenpark van circa 1.000 vrachtwagens biedt veel mogelijkheden om de wensen van de klanten te vervullen. We zijn gespecialiseerd in het vervoer van losgestorte agrarische producten, gekoelde foodproducten, meel, veevoer en vloeibare zuivel. Dit nieuwe werk sluit goed aan bij onze specialisme."Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,762
Diesel1,467

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden