Transport Online - IVECO Stralis TXP voor Pol Hoogwerkers Hoogeveen

IVECO Stralis TXP voor Pol Hoogwerkers Hoogeveen

IVECO Stralis TXP  voor Pol Hoogwerkers Hoogeveen
11-04-2017 10:22 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

HOOGEVEEN - Recent heeft Pol Hoogwerkers uit Hoogeveen een nieuwe 3-assige IVECO Stralis trekker in gebruik genomen. De 460pk sterke Stralis met ruime Hi-Way cabine en liftbare en sturende voorloopas zal door Pol Hoogwerkers ingezet worden voor het transport van materieel uit de eigen verhuurvloot.

Het nieuwste voertuig in het wagenpark van Pol Hoogwerkers is deze IVECO Stralis met hefbare en sturende voorloopas, uitgevoerd met ruime Hi-Way cabine. Onder de cabine bevindt zich de 460pk en 2150Nm sterke IVECO Cursor 11 dieselmotor, gekoppeld aan de nieuwe volautomatische Hi-Tronix versnellingsbak.

Deze aandrijflijn voldoet aan de Euro-VI emissienorm dankzij het passieve Hi-eSCR uitlaatgasbehandelingssysteem en het weglaten van uitlaatgasrecirculatie (EGR). Dit zorgt voor een schonere verbranding en daardoor minder motor- en olievervuiling, een langer onderhoudsinterval en lager brandstofverbruik. Tevens hoeft het roetfilter bij IVECO in geen enkel geval actief geregenereerd te worden.

De nieuwe IVECO Stralis Hi-Way is kenmerkend voor het bedrijf uit Hoogeveen uitgevoerd in de geel-blauwe kleuren. De verstralers, mee gespoten zonneklep, zwaailampen, luchthoorns en subtiele belettering maken de 3-assige trekker compleet. Het voertuig zal door Pol Hoogwerkers worden ingezet voor het transport van het verhuurmaterieel van en naar de klanten.

Pol Hoogwerkers Rental B.V. is al ruim 20 jaar specialist in het verhuren van hoogwerkers, verreikers, vorkheftrucks, mini rupshijskranen, rolsteigers en glasliften. Het bedrijf heeft vestigingen in Hoogeveen en Alkmaar en levert haar verhuurmachines door heel Nederland. Naast de verhuur kunnen bedrijven bij Pol Hoogwerkers terecht voor de aanschaf van klimmaterialen, steigersystemen, diverse opleidingen, en de im-, export en verkoop van nieuwe en gebruikte hoogwerkers.

IVECO-dealer Cornelis Bedrijfsauto’s in Hoogeveen maakte het voertuig klaar en leverde deze af.

Foto's

  • J.Roeland
    MEGA-POL-TRANS
  • J.Roeland
    IVECO
  • J.Roeland
    IVECO


Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,657
Diesel1,324

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions