Transport Online - Drie nieuwe DAF XF460 Super Space Cab trekkers voor Stoel Transport Kampen

Drie nieuwe DAF XF460 Super Space Cab trekkers voor Stoel Transport Kampen

Drie nieuwe DAF XF460 Super Space Cab trekkers voor Stoel Transport Kampen
10-04-2017 13:20 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

ZWOLLE - DAF dealer Sent Waninge heeft vrijdag 7 april drie nieuwe DAF XF trucks afgeleverd aan Stoel Transport. De nieuwe DAF XF trucks zijn een mooie aanvulling op het wagenpark. De DAF XF is ontwikkeld voor maximale transport efficiency.

Het is een nieuwe maatstaf voor het transport over de lange afstand. Met een laag brandstofverbruik en lage operationele kosten is het de beste XF ooit, voor ondernemer en chauffeur.

Flexibiliteit is de grootste kracht van Stoel Transport. Elk transport binnen Nederland of naar Portugal kunnen ze verzorgen. Diversiteit is het specialisme en daarom zetten ze in op diverse goederenstromen: palletvervoer, machinevervoer, losgestort, maar ook het vervoer van medische apparatuur en bulktransport met silo-opleggers.

Stoel Transport bestaat al sinds 1889, ze zijn toen begonnen met hondenkarren en enige tijd later met paard en wagen. Het bedrijf kent een rijke en mooie historie. Sinds 2010 heeft de heer Gert van Dijk het stokje overgenomen en onder zijn aansturing is het bedrijf de afgelopen 5 jaar qua omvang verdubbeld. Hedendaags rijden ze rondt met een modern wagenpark en goed geschoolde chauffeurs.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,687
Diesel1,267

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions