Clicky

 SNEL vult op slimme manier lege kilometers vanaf Woerden

SNEL vult op slimme manier lege kilometers vanaf Woerden
07-04-2017 09:46 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

WOERDEN - Logistiek dienstverlener SNEL Shared Logistics (G.SNEL) in Woerden biedt collega vervoerders een unieke kans om lege kilometers te vullen vanuit Woerden. Door de enorme groei van SNEL in haar distributie heeft het bedrijf onlangs haar eigen capaciteit met 26 trekkende eenheden uitgebreid. Ook worden er tientallen charters in de omgeving ingehuurd op rondritbasis. Nu bleek dit allemaal nog niet voldoende te zijn waardoor het management naar andere oplossingen zocht.

De oplossing werd eigenlijk dichtbij in Woerden gevonden. Dagelijks leveren vele collega vervoerders pallets of FTL’s af bij het centrale distributie magazijn van Jumbo in Woerden en rijden daarna tientallen vrachtwagens leeg de A12 op naar hun volgende bestemming om weer geladen te worden.

Waarom vele lege kilometers rijden als er bij SNEL vrachten geladen kunnen worden voor de hele Benelux? Het management van SNEL besloot iemand twee dagen te laten posten bij Jumbo en bijna alle vervoerders werden geïnventariseerd. Vervolgens is er contact gezocht met de betreffende planningsafdelingen om contact te leggen voor hun eventuele interesse in vrachten.

Het resultaat mag er wezen; dagelijks worden door verschillende vervoerders die leeg bij de Jumbo vandaan komen een kilometer verderop weer volle vrachten geladen voor bestemmingen in de Benelux. Een betere vulling van kilometers is voor een vervoerder haast niet denkbaar. Tegelijk doet SNEL Shared Logistics haar naam eer aan door haar ladingen te delen met collega’s.

Foto's

  • J.Roeland
    Simon Loos
  • J.Roeland
    SNEL
  • J.Roeland
    Euser
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,113
Diesel1,930

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions