Transport Online - 570pk sterke IVECO Stralis TXP voor BPC Internationaal Transport VOF

570pk sterke IVECO Stralis TXP voor BPC Internationaal Transport VOF

570pk sterke IVECO Stralis TXP voor BPC Internationaal Transport VOF
05-04-2017 09:45 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

EMST - Recent heeft BPC Internationaal Transport VOF een nieuwe IVECO Stralis in de vaart genomen. Deze nieuwe trekker is uitgevoerd met hefbare voorloopas en 570pk krachtige IVECO Cursor 13 dieselmotor. Het transportbedrijf uit Emst zal de Stralis voornamelijk inzetten voor het transport van bouwstoffen en puin met kippers.

BPC Internationaal Transport VOF uit Emst is opgericht in 2009. De nieuwe Stralis 570pk is een uitbreiding van het wagenpark van BPC Internationaal Transport VOF. Het bedrijf beschikt nu over vier trekkende eenheden.

Volledig uitgevoerd in het zwart, met enkele chromen en RVS accenten: de nieuwe IVECO Stralis van BPC Internationaal Transport VOF is een opvallende verschijning geworden. De trekker met hefbare en sturende voorloopas is uitgevoerd met de ruime Hi-Way cabine, ontworpen als zeer comfortabele leefruimte tijdens (internationale) transportwerkzaamheden.

Onder de cabine van de nieuwe Stralis van BPC Internationaal Transport VOF bevindt zich een 570pk en 2500Nm sterke IVECO Cursor 13 6-cilinder dieselmotor. Deze is gekoppeld aan de nieuwe Hi-Tronix versnellingsbak met onder andere rocking-functie en kruipversnellingen voor- en achteruit. De IVECO Stralis werd afgeleverd door VIKA Bedrijfswagens uit Wezep.

Foto's

  • J.Roeland
    IVECO
  • J.Roeland
    IVECO


NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,659
Diesel1,280

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions