Clicky


Pim Rog aangesteld als Algemeen Directeur Van der Lee in Nederland

Pim Rog aangesteld als Algemeen Directeur Van der Lee in Nederland
04-04-2017 17:21 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

DELFT - Pim Rog neemt sinds 3 april 2017 de functie op van Algemeen Directeur voor de transporteur van vloeibare bulkgoederen Van der Lee in Nederland. In deze functie zal de heer Rog de dagelijkse leiding overnemen van Frans, Rob en Ruud van der Lee en zal hij rapporteren aan Frédéric Derumeaux, CEO van de Vervaeke Groep.

De aanstelling kadert binnen de afspraken tussen de familie Van der Lee en de Vervaeke Groep als gevolg van de overname van Van der Lee op 17 januari 2017 door Vervaeke.

Pim Rog is 52 jaar en bouwde een uitstekende ervaring op binnen de transport- en logistieke sector voor de chemie. Sinds 2001 bekleedde hij de positie van Algemeen Directeur voor verschillende logistieke dienstverleners in Nederland. Met de aanstelling van Pim Rog bevestigt Vervaeke het vertrouwen in de toekomst van het bedrijf uit Delft en wil het de klanten in staat stellen om het verruimde aanbod van Van der Lee binnen de Vervaeke Groep optimaal te benutten.

Van der Lee en Vervaeke zijn gevestigde familiebedrijven met een uitstekende reputatie die zich parallel hebben ontwikkeld van traditionele vervoerders tot aanbieders van geïntegreerde logistieke oplossingen voor gevaarlijke (ADR) en ongevaarlijke vloeibare bulkgoederen.

Dankzij de samenwerking beschikken zij over een netwerk van twaalf sites, strategisch verspreid over  de belangrijkste chemische cluster van Europa (Ruhrgebied - Antwerpen – Rotterdam). De klanten van de groep kunnen rekenen op een gespecialiseerd team van meer dan 900 medewerkers, met 700 trekkers en meer dan 1000 tankopleggers van de meest uiteenlopende types.