Clicky


AB Transport Group neemt transportactiviteiten Landjuweel over

AB Transport Group neemt transportactiviteiten Landjuweel over
03-04-2017 22:36 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie [FE]

TEXEL/UITHUIZERMEEDEN - Logistiek dienstverlener AB Transport Group neemt per 1 mei 2017 de transportactiviteiten van Landjuweel over. De overname biedt Landjuweel meer flexibiliteit in het transport van tafelaardappelen en vergroting van de efficiency. AB Transport Group breidt haar netwerk in aardappeltransport verder uit.

Landjuweel is gespecialiseerd in het wassen, sorteren en verpakken van aardappelen voor food retail en food service. Het bedrijf uit Uithuizermeeden heeft een wagenpark van veertien trucks en trailers. Zowel de chauffeurs als het wagenpark worden overgenomen door AB Transport Group.

Bram Werkman, algemeen directeur van Landjuweel: “Door deze overname kan Landjuweel zich volledig op haar kernactiviteiten richten. Met AB Transport Group hebben wij een partner die ons de gewenste flexibiliteit en efficiency in transport biedt.”

Dennis Wetenkamp, directeur van AB Transport Group, vult aan: "Met ons moderne en grote wagenpark van circa 1.000 trucks en 1.350 trailers kunnen wij flexibel op- en afschalen. Er is altijd een auto in de buurt. We zijn gespecialiseerd in het vervoer van losgestorte agrarische producten, gekoelde foodproducten, meel, veevoer en vloeibare zuivel. Voor Landjuweel gaan we de aanvoer van aardappelen en de afvoer van gereed product verzorgen. Dit sluit volledig aan bij onze specialismes.”