Vrachtwagenchauffeur omgekomen op Duitse A6

Vrachtwagenchauffeur omgekomen op Duitse A6 [+foto's]
03-04-2017 17:01 | Ongevallen | auteur Redactie [FE]

BAD RAPPENAU/SINSHEIM(D) - Maandagochtend rond 11:00 uur is op de Duitse A6 een Poolse vrachtwagenchauffeur om het leven gekomen bij een ernstig ongeval. Een andere vrachtwagenchauffeur raakte ernstig gewond.

Eerder op de ochtend vond er een aanrijding plaats op dezelfde A6 tussen Sinsheim en Wiesloch waarbij drie vrachtwagens op elkaar reden. Hier bleef het bij materiële schade. Echter veroorzaakte dit ongeval wel een kilometerslange file in de richting van Mannheim.

Als gevolg van nog twee ongevallen die in deze file plaatsvonden ontstond er opnieuw file nu tussen Bad Rappenau en Steinsfurt. Een vrachtwagenchauffeur lette waarschijnlijk even niet op en reed vol in op de file. Hierbij raakten nog twee vrachtwagens betrokken.

De veroorzaker van het ongeval kwam bekneld te zitten in zijn vrachtwagen. Meer dan een uur had de brandweer nodig om de man uit zijn cabine te bevrijden. De man was echter inmiddels al overleden.

Een andere vrachtwagenchauffeur raakte ernstig gewond.

De afsluiting van de A6 zorgde tot een enorme verkeerschaos op de omleidingsroutes waar bumper aan bumper gereden werd over de B39. Rond 14:30 uur stond er nog altijd 20 kilometer file.

Voor foto's van dit ongeval klikt u hierNIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,804
Diesel1,511

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden