Eerste Mercedes-Benz Actros voor Olthuis Recycling

Eerste Mercedes-Benz Actros voor Olthuis Recycling
30-03-2017 18:54 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

DRONTEN - Olthuis Recyling uit Dronten nam onlangs een prachtige Mercedes-Benz Actros 1945LS GigaSpace in gebruik. De opbouw met watertank is door Olthuis in eigen beheer van de huidige Volvo overgebouwd naar de nieuwe Mercedes-Benz.

Mercedes-Benz dealer Wensink Harderwijk heeft de licht- en luchtaansluitingen verplaatst naar de achterzijde van de trekker, het voertuig voorzien van een tranenplaat vlonder, led lichtbak, breedtelampen, verstralers en een achteruitrijcamera op de oplegger. Het voertuig is in de huisstijl van Olthuis Recycling gespoten door Van Winkoop in Ermelo.

De Mercedes-Benz Actros heeft een laag brandstofverbruik en ook het reparatie en onderhoudscontract was voordelig. Dit komt mede door de onderhoudsinterval van maarliefst 150.000 kilometer in combinatie met Fleetboard.  Ook mocht de chauffeur zijn mening geven over de aanschaf maar met een GigaSpace cabine met twee bedden, standkachel, airco, koelkast en bluetooth radio ontbreekt het hem aan niks.

Olthuis Recycling is specialist in alles wat te maken heeft met het afvoeren of lozen van organisch afval. De familie Olthuis is al 40 jaar actief in het ophalen en recyclen van (frituur)vet. Ze hebben een hecht team vaste mensen, van wie er velen al tientallen jaren bij het bedrijf werken. Ze zijn 'opgegroeid' in de mentaliteit van het familiebedrijf. Recht door zee, open, eerlijk, direct en zeer servicegericht.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,763
Diesel1,467

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden