Nieuwe DAF FT CF voor Teunissen & Becking

Nieuwe DAF FT CF voor Teunissen & Becking
30-03-2017 11:36 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

ALMELO - Op 29 maart is deze DAF FT CF.400 Space Cab afgeleverd aan Teunissen & Becking in Almelo. Na tien jaar trouwe dienst was de DAF FT CF85.360 Space Cab toe aan vervanging.

Gedurende deze tien jaar heeft men nauwelijks problemen gekend met de CF85 en wist men dan ook nu weer de DAF-dealer te vinden. Wat destijds een goede investering was zou het ook nu weer moeten zijn. Dus werd er een nieuwe generatie DAF CF gekocht.

De MX11 motor met 400pk past perfect bij het transport wat door hen uitgevoerd wordt. Men rijdt toch met 40T gezamenlijk voertuiggewicht rond. Een luxe chauffeur stoel, een automatische versnellingsbak en een ingebouwde navigatiesysteem dragen bij aan het comfort voor de chauffeur.

Teunissen & Becking is een begrip in de wereld van tegels, keukens en badkamers. Zij vormen een bijzonder complete onderneming, met een groothandelsfunctie, een 5000 m2 grote showroom voor particulieren en een tweetal gespecialiseerde tegelzet- en montagebedrijven.

Teunissen & Becking is opgericht op 13 april 1962 en gestart als tegelzetbedrijf met twee personen, inmiddels bestaat het bedrijf uit een tegel- en montage bedrijf met 50 eigen mensen, een complete showroom voor tegels, keukens en badkamers, en een tegelgroothandel. Kortom al meer dan 50 jaar een betrouwbaar adres.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden