Clicky


A58 in Roosendaal tijdelijk dicht vanwege verplaatsen oude fabrieksschoorsteen

A58 in Roosendaal tijdelijk dicht vanwege verplaatsen oude fabrieksschoorsteen
29-03-2017 11:45 | Weer en Verkeer | auteur Redactie [FE]

ROOSENDAAL - Rijkswaterstaat sluit de A58 in Roosendaal op zondag 2 april een aantal uren af in verband met het verplaatsen van een oude fabrieksschoorsteen op het voormalig Philips-terrein in de stad.

Om de veiligheid van de weggebruikers niet in gevaar te laten komen, wordt de A58 in beide richtingen afgesloten tussen de op- en afritten Zegge (22) en Roosendaal-Oost (23) van 12.00 uur tot uiterlijk 17.00 uur. Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 10 minuten.

Afsluiting

De A58 in Roosendaal is zondag 2 april in beide richtingen afgesloten tussen op- en afritten Zegge (22) en Roosendaal-Oost (23) van 12.00 uur tot uiterlijk 17.00 uur.

Omleidingsroutes

Gele borden langs de weg geven ter plaatse informatie over de afsluitingen en omleidingen.

Weersgevoelige werkzaamheden

De werkzaamheden aan de schoorsteen zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Wegafsluitingen: veiligheid voorop

Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.