Clicky


Zeemanshuis The Bridge ontvangt duizendste bezoeker

Zeemanshuis The Bridge ontvangt duizendste bezoeker
29-03-2017 11:38 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

OOSTVOORNE - Donderdag 23 maart 2017 was het zover, Zeemanshuis The Bridge te Oostvoorne ontving de duizendste bezoeker sinds de opening in september 2016. Deze bezoekersaantallen geven aan dat er grote behoefte is aan de opvang van zeevarenden in de haven van Rotterdam.

Russisch bemanningslid

De duizendste bezoeker is een Russisch bemanningslid van de STI Battersea. Deze ligt gemeerd aan één van de vele palen in het Calandkanaal. De rus, Alexander Osin, werd bij binnenkomst verrast door de dienstdoende vrijwilligers. Zij zetten hem in het zonnetje en overhandigden hem een T-shirt en een pet als aandenken aan dit heuglijk moment.

Waardering

Veel zeevarenden vanaf de bezoekende schepen in Rotterdam-Europoort komen graag op bezoek in The Bridge. Zij spreken veel waardering uit voor het feit, dat er eindelijk weer een zeemanshuis is. Zij komen langs voor een praatje met de vrijwilligers of gebruik te maken van de diensten die The Bridge levert. Ook gaan zij graag boodschappen doen, eten of rondkijken in het prachtige Oostvoorne.

Foto's

  • J.Roeland
    KLG EUROPE