Transport Online - OC Verhulst en Koninklijke Saan verlengen samenwerking voor drie jaar

OC Verhulst en Koninklijke Saan verlengen samenwerking voor drie jaar

OC Verhulst en Koninklijke Saan verlengen samenwerking voor drie jaar
28-03-2017 16:43 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

DRUNEN - Vandaag hebben de heer William Baars (directeur OC Verhulst) en mevrouw Sandra Smits (Manager Industriële verhuizingen) de overeenkomst tussen OC Verhulst en Saan ondertekend. Daarmee wordt de samenwerking voor zeker drie jaar voortgezet.

OC Verhulst ontwikkelt, produceert en importeert innovatieve en duurzame systemen en componenten voor klimaatbeheersing. Saan Industriële Verhuizingen biedt een oplossing voor elk logistiek vraagstuk. Samen zijn zij in staat de klant volledig te ontzorgen en besparing te realiseren voor de klant. Dankzij deze succesvolle partnership kan men ook komende drie jaar bij OC Verhulst en Koninklijk Saan terecht voor hun klimaatvraagstuk inclusief ontzorging in de logistieke uitdagingen.  

OC Verhulst zoekt continu naar manieren om te excelleren als het gaat om service, kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid. Het bedrijf, dat onderdeel is van Orange Climate, investeert daarom niet alleen in de verbetering en verduurzaming van hun producten en productieprocessen, maar zoekt naar optimale totaaloplossingen voor haar relaties. Vanuit die visie ontstond de samenwerking met logistiek partner Saan.

Saan heeft al 120 jaar ervaring met logistieke dienstverlening. Vanuit de activiteiten Kraanverhuur, Industriële Verhuizingen, Verhuizingen en Bouwlogistiek biedt Saan een oplossing voor elk logistiek vraagstuk. De kracht van deze logistieke dienstverlener ligt hem vooral in oplossingsgerichtheid, flexibiliteit en klantgerichtheid. Elke opdracht, klein of groot wordt door Saan ‘Gewoon Goed Geregeld!’.

Het voordeel voor klanten van OC Verhulst is dat men via OC Verhulst slechts één aanspreekpunt heeft voor het hele proces van bestelling tot plaatsing. De levering van het klimaatsysteem, het transport, de plaatsing en aansluiting op de locatie: het hele project is van a tot z in handen van één partij. Dat betekent minder organisatie en regelwerk voor de klant, een kortere doorlooptijd van het proces omdat de planning beter op elkaar afgestemd kan worden, geen vertraging meer door wachttijden door aan- en afvoertijden van transporteurs die niet aansluiten, en dus vermindering van risico en kosten. Kortom: de samenwerking tussen beide bedrijven brengt de klant veel voordeel.

Dit voordeel is ook gebleken in de verschillende projecten die gezamenlijk zijn opgeleverd afgelopen tijd. Zoals het Prinses Maxima Centrum in Utrecht, het VLTC gebouw in Amsterdam of het Gelders Huis in Arnhem. In alle gevallen is de opdrachtgever ontzorgd door een secure overname van het logistieke traject.

Monumentale panden, beperkte ruimtes of uitdagend verticaal transport. Door de samenwerking tussen OC Verhulst en Koninklijk Saan wordt het goed geregeld en is er sprake van ‘minder schijven’ in het totale project.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,836
Diesel1,505

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions