UPS breidt spoordiensten tussen Europa en China uit

UPS breidt spoordiensten tussen Europa en China uit
28-03-2017 11:41 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

AMSTERDAM - UPS voegt zes stations toe aan zijn full- en less-than-container load (FCL en LCL) multimodale spoorverbinding tussen Europa en China. De aanvullende stations op 's werelds grootste handelsroute bieden meer opties om supply chainkosten te besparen en om kosten en transporttijd in evenwicht te brengen.

De stations Changsha, Chongqing, Suzhou en Wuhan zijn toegevoegd aan de lijst van bestaande stations in China: Zhengzhou en Chengdu. In Europa zijn de stations in Duisburg (Duitsland) en Warschau (Polen) toegevoegd als stop. Lódz in Polen en Hamburg in Duitsland zijn UPS’ bestaande spoorbestemmingen in Europa.

“Onze China-Europa spoordiensten besparen klanten tot 65% ten opzichte van luchtvracht en is tot wel 40% sneller dan zeevracht”, zegt Cindy Miller, President bij UPS Global Freight Forwarding. “Door onze klanten meer mogelijkheden te bieden in kosten en transporttijd, helpen we hen om succesvol te zijn en te groeien.”

De vier nieuwe Chinese stations zijn geselecteerd vanwege hun nabijheid in provinciale industriële productie en commerciële en culturele centra in China.

In Europa is Duisburg het hart van het industriële Ruhrgebied en biedt het toegang tot water-, spoor-, weg- en luchttransport. De nieuwe stop Warschau

vertegenwoordigt Polen, een groeiende economie in de Europese Unie, wat een centrum is voor e-commerce fulfilment, research & development en industriële productie.NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,783
Diesel1,473

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden