Transport Online - Aanrijding op kruising: Autobestuurder gewond

Aanrijding op kruising: Autobestuurder gewond

Aanrijding op kruising: Autobestuurder gewond
09-09-2008 17:48 | Ongevallen | auteur de redactie
OUD-BEIJERLAND - Een 76-jarige autobestuurder uit Puttershoek is zwaar gewond geraakt bij een aanrijding. Het ongeval gebeurde op dinsdagmiddag 9 september 2008 omstreeks 14.30 uur op de kruising van de Jan van der Heijdenstraat met de Laurens Jzn. Costerstraat in Oud-Beijerland. De 76-jarige had hoofdletsel en een ambulance bracht hem naar het Zuiderziekenhuis in Rotterdam.

Over de Jan van der Heijdenstraat reed een truck met aanhanger in de richting van de Beneden Oostdijk. Vanaf de Laurens Jzn. Costerstraat kwam de 76-jarige die reed in een personenauto. Volgens de 48-jarige vrachtwagenchauffeur uit Rotterdam remde de personenauto niet en reed zo de kruising op. Mogelijk zag de 76-jarige de vrachtwagen over het hoofd of had een black-out. De vrachtwagen raakte de personenauto in de rechterkant.

Door de klap zat de automobilist uit Puttershoek wat bekneld bij het dashboard en de autodeur was voor een deel naar de binnenkant gekomen. Het ambulancepersoneel kreeg hulp van de brandweer uit Oud-Beijerland om het slachtoffer voorzichtig uit zijn auto te halen. Het is immers nog niet duidelijk of de 76-jarige man ook letsel aan zijn of rug heeft opgelopen.
De politie sloot de omgeving van de kruising af.


Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,687
Diesel1,267

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions