Transport Online - Verdachte Antwerpen hier opgepakt en uitgezet

Verdachte Antwerpen hier opgepakt en uitgezet

Verdachte Antwerpen hier opgepakt en uitgezet
24-03-2017 20:08 | Binnenland | auteur ANP

ROTTERDAM - Mohamed R., die donderdag met zijn auto door een drukke winkelstraat in Antwerpen denderde, werd vorige week vrijdag opgepakt in Rotterdam. Agenten troffen hem slapend aan in een auto. Toen ze die doorzochten, vonden ze pepperspray en besloten ze hem mee te nemen. De Fransman van Tunesische afkomst was onder invloed en bleek geen 'geldige verblijfstitel'' te hebben, liet de politie vrijdag weten.

Belgische media hadden eerder al gemeld dat de man onlangs in Rotterdam werd gearresteerd. Dat blijkt dus te kloppen. Justitie heeft hem een boete opgelegd en hij kreeg opdracht Nederland te verlaten.

"Uit het onderzoek van de politie is op geen enkele wijze enige vorm van betrokkenheid van de man met terrorisme vastgesteld'', meldt de Rotterdamse politie.

Ook toen hij in Antwerpen door het drukke winkelgebied reed, wonderbaarlijk genoeg zonder iemand te raken, had de 39-jarige man gedronken. Justitie in België verdenkt hem van "poging tot moord in een terroristische context''.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 1 juni t/m zondag 7 juni

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,623
Diesel1,297

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions