Transport Online - Deli XL verandert naam in Bidfood [+video]

Deli XL verandert naam in Bidfood

Deli XL verandert naam in Bidfood [+video]
24-03-2017 19:56 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

EDE - Foodservice groothandel Deli XL verandert per 12 juni haar naam in Bidfood. Dit maakte de organisatie vandaag, vrijdag 24 maart, bekend. Door de naam Bidfood aan te nemen wordt de groothandel zichtbaar onderdeel van het gelijknamige internationale foodservicebedrijf.

Gelijktijdig met de bekendmaking vieren medewerkers van Deli XL op 24 maart de nieuwe naam en uitstraling met de onthulling van de eerste Bidfood-truck. “Deli XL is al ruim tien jaar onderdeel van het grootste foodservicebedrijf buiten de Verenigde Staten, met alle voordelen voor onze klanten”, vertelt Dick Slootweg, algemeen directeur van Deli XL. “Daar zijn we trots op, dat maken we zichtbaar. Het is de juiste naam op het juiste moment.”

Transparante keten in digitale wereld

De foodservicemarkt van vandaag is niet meer die van gisteren. “De veranderende markt heeft ook ons als bedrijf veranderd”, vervolgt Slootweg. “Gelukkig wordt alles transparant. Foodprofessionals en hun gasten willen weten wat de samenstelling en oorsprong van een product is. Ongeacht waar het vandaan komt. Op onze online marktplaats zijn wij perfect in staat die informatie te bundelen. Een transparante voedselketen in een digitale wereld.”

“Bidfood maakt foodprofessionals succesvoller”

Met de pay-off ‘Waar professionals elkaar vinden’ wil de groothandel nog duidelijker gaan uitdragen wat zij al jaren doet. Slootweg: “Boven alles zijn wij een mensenbedrijf. Wij willen doorgaan met het persoonlijker maken van de markt. In onze Foodyards en op onze online marktplaats verbinden wij foodprofessionals. Hier vinden zij inspiratie, een wereldwijd aanbod en producten van lokale boeren en telers. Alles is volledig afgestemd op de wensen van de chef, de kok, de ondernemer. Op 12 juni worden we Bidfood, maar eigenlijk zijn we het allang.”

Eerste Bidfood-vrachtwagens rijden al

Hoewel Bidfood pas op 12 juni officieel de nieuwe naam is, is de groothandel al wel gestart met de transformatie van het wagenpark. Vandaar dat de nieuwe naam al in het straatbeeld te zien zal zijn, op de eerste Bidfood-wagens.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,852
Diesel1,492

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen