Clicky


Brant Visser Transport & Warehousing in Heerenveen breidt warehouse uit

Brant Visser Transport & Warehousing in Heerenveen breidt warehouse uit
23-03-2017 10:05 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

HEERENVEEN - Met het slaan van de eerste heipaal door de drie aandeelhouders, de broers Brant, Kees en Sytze Visser, is deze week een begin gemaakt met een forse uitbreiding van de warehousecapaciteit van dit sinds 1999 in Heerenveen gevestigde bedrijf.

Hiermee speelt Brant Visser in op de toenemende vraag naar warehousing in de regio Heerenveen. Deze regio is centraal gelegen, goed bereikbaar en behoort volgens het Logistiek Magazine tot één van de belangrijkste logistieke hotspots in Noord-Nederland.  

De  uitbreiding van de reeds bestaande hoogbouwmagazijnen is met name gericht op opslag van food en foodgerelateerde producten als verpakkingsmaterialen en stelt Brant Visser in staat om aan de hoge voedselveiligheids-normen te blijven voldoen die de voedselindustrie stelt. Vermeldenswaard is dat de nieuwbouw voor bijna honderd procent  door Friese bedrijven zal worden gerealiseerd.

Sinds de verhuizing van Anjum naar Heerenveen in 1999, kent het bedrijf een gestage, autonome groei en verzorgt en organiseert voor een nog steeds groeiend aantal opdrachtgevers in Friesland, Groningen, Drenthe en Flevoland de logistieke dienstverlening. 

Na de uitbreiding beschikt Brant Visser over een totale warehousecapcaiteit van circa 24.000 palletplaatsen. Naast warehousing, houden Brant Visser en haar 125 medewerkers zich bezig met transport over de weg. Haar transportvloot bestaande uit 75 eenheden, herkenbaar aan de kenmerkende groene kleuren, komt u voornamelijk tegen in de Benelux, Duitsland en Frankrijk.