De Groot Global Logistics koopt elf New Generation Scania’s

De Groot Global Logistics koopt elf New Generation Scania’s

HEDEL - De Groot Global Logistics, onderdeel van De Groot Fresh Group uit Hedel, zette recent de handtekening voor de levering van 11 New Generation Scania’s. Het zijn de eerste Scania’s die het bedrijf in gebruik neemt sinds 2008. Het gaat om tien stuks S450 6x2/4 trekkers en één 6x2/4 S520 V8, alle met een gestuurde voorloopas.

“Wij presenteren ons als een top bedrijf, met een degelijke uitstraling. Wij doen weinig aan reclame en houden ons meestal afzijdig van de publiciteit. Wij besteden daarom veel aandacht aan ons wagenpark en proberen ons hiermee te onderscheiden, jong materiaal wat fris en schoon is, in de vertrouwde huisstijl van De Groot Fresh Group. Dan wil je ook met het nieuwste voor de deur komen.”

Licht Rob Vissers toe. “Scania heeft momenteel de nieuwste truck. Wat verder meespeelt, zijn de goede geluiden die wij horen over het verbruik van de 450pk SCR-only motor. En een voordeel voor ons is, dat de Scaniadealer vlak bij ons hoofdkantoor in Hedel zit. Tenslotte koop je niet alleen een auto, het gaat ook om welke ondersteuning daar achter zit.”

“Dat er tien keer een S450 en één 520 V8 geleverd wordt, heeft alles te maken met chauffeur Anton Donker. De V8 is een blijk van waardering omdat Anton al meer dan 40 jaar bij ons in dienst is”, legt Rob Vissers uit.

“Dat jubileum hadden we al gevierd met een groot feest. Anton mocht kiezen wat voor merk auto hij wilde, hij heeft voor Scania gekozen. We hebben bewust gewacht op het nieuwe model. We hebben alles in het diepste geheim georganiseerd voor Anton, het was dan ook een complete verassing toen dinsdag 17 februari zijn nieuwe auto werd afgeleverd.”

“We zijn overspoeld door positieve reacties, met name op Social Media was de belangstelling enorm. Ook onderweg trekt de Scania veel bekijks, Anton is een bekend gezicht bij onze klanten en het is erg leuk om te zien hoe men meeleeft. Licht Rob Vissers toe. Dit hadden we niet verwacht”

De Scania’s zijn compleet uitgerust, net als alle auto’s uit het wagenpark overigens, er is gekozen voor de S cabine, en een hele reeks aan opties waardoor het de chauffeurs aan niets ontbreekt, de S520 is voorzien van een King op the Road pakket.

“De Groot Global Logistics is huisvervoerder van De Groot Fresh Group. Die actief is in de Groente en Fruit”, geeft Rob Vissers als uitleg over de dagelijkse gang van zaken.

“We zijn met onze eigen auto’s actief in een straal van 200 km rondom Hedel, en passeren dagelijks de landgrenzen met België en Duitsland. We zijn erg sterk tijdsleveringen en wij weten wat onze klanten van ons verlangen. Dit houdt voor ons  in dat we 24/7 op landswegen te vinden zijn wat ons weer flexibel maakt. Voor verdere bestemmingen die wij dagelijks beleveren hebben wij betrouwbare vaste partners. Ook een belangrijke onderdeel bij is de overzeese import, we importeren groente en fruit vanuit 50 verschillende landen. Dit komt veelal aan in containers in de haven van Rotterdam en Antwerpen. Het transport en de documentenstroom die hieraan vast hangt zijn diensten die wij van Global organiseren.”


Opnieuw onderzoek bij fruitbedrijf na vondst drugs in container in Hedel [+foto]

missing-image HEDEL - Donderdagmiddag 7 juni heeft er bij de Groot Fresh Group een politieactie plaatsgevonden nadat er donderdagochtend een lading verdovende middelen in een gearriveerde container met bananen was gevonden. In een persberich...

Grote politieactie bij de Groot Fresh Group in Hedel [+foto]

missing-image HEDEL - [update do 20:22 uur] Na een melding van een verdachte situatie heeft de politie na een achtervolging, vier personen aangehouden. Deze aanhoudingen hebben geleid tot een grote zoekactie naar drugs bij groente- en frui...

Twee nieuwe DAF's voor K.C. van Rijnsbergen

missing-image HEDEL - Eens een DAF, altijd een DAF! Dat gaat op voor transportbedrijf K.C. van Rijnsbergen in Hedel. Oprichter Klaas van Rijnsbergen kocht in 1949 de eerste truck die DAF bouwde. Dat was de A30, ook wel ‘7-streper’ g...

Eerste nieuwe DAF XF voor A.G. van Geffen

missing-image HEDEL - A.G. van Geffen Transportbedrijf B.V. uit Hedel heeft de primeur! Dit bedrijf is de eerste in Nederland met de nieuwe DAF XF. Het betreft een XF 450 FT met Space Cab. Dealer Van Hooft bedrijfswagen b.v. heeft de nieuwe tre...

Twaalf kilo cocaïne tussen lading bananen bij transportbedrijf in Hedel [+foto's]

missing-image HEDEL - Woensdagochtend werd bij een transportbedrijf in Hedel twaalf kilo cocaïne aangetroffen tussen bananen. Het bedrijf heeft hierop direct de politie gebeld. Samen met de douane en de Landelijke Eenheid ...

Transportrisico

Rijverboden

maandag 24 september t/m zondag 30 september:

Voor alle rijverboden van deze week klikt u hier!


Meer rijverboden
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Voordelig Adverteren op Transport Online

Realtime Scheepsinfo

Weten welke schepen worden verwacht, hoelaat, uit welk land? U kunt het checken op onze speciale pagina met Realtime Scheepsinformatie

Meer realtime scheepsinformatie

facebook twitter LinkedIn Pinterest Volg ons op Instagram!

Tip de redactie
Tip de redactie!