Transport Online - Heiwo, TIP, Kruger Transport en LoadLok ontwikkelen multifunctionele LZV

 


Heiwo, TIP, Kruger Transport en LoadLok ontwikkelen multifunctionele LZV

Heiwo, TIP, Kruger Transport en LoadLok ontwikkelen multifunctionele LZV
22-03-2017 10:13 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

TIEL - Ladingzekering en -optimalisatie specialist LoadLok heeft in samenwerking met Heiwo, TIP en Kruger Transport een multifunctionele Langere en Zwaardere Vrachtautocombinatie (LZV) ontwikkeld.

Het unieke aan dit systeem is dat de trailer over zowel een dubbele laadvloer beschikt, geschikt is voor hangend kledingtransport en tevens normale lading (zoals Euro-pallets) kan vervoeren. De klant kan meerdere configuraties tegelijk in een voertuig gebruiken. Daarnaast betreft het een gesloten systeem waardoor balken en kledingstangen niet uit het voertuig genomen kunnen worden!

De LZV beschikt over een dubbele laadvloer (ESC-systeem) met een verticale, lichtgewicht aluminium, rail geplaatst op iedere 30 cm. Het voordeel hiervan is dat de klant eenvoudig een dubbele laadvloer kan creëren op iedere gewenste afstand, waaronder op 120 cm om Euro-pallets gestapeld te kunnen vervoeren.

Tevens kan het ESC systeem gebruikt worden om kledingstangen op iedere gewenste hoogte te plaatsen en kan men dezelfde of een hogere vullingsgraad behalen dan bij een trailer speciaal ingericht voor hangend kledingtransport.

De chauffeur kan tijdens het laden en lossen deze kledingstangen tegen het plafond parkeren en daarmee een tijdsbesparing realiseren. Bovendien is de inrichting van deze trailer hiermee vele malen ergonomischer dan een conventioneel systeem.

Marco van Diessen (Sales director LoadLok Benelux) zegt: “Door slim gebruik te maken van de mogelijkheden van het gesloten ESC-systeem, hebben wij een systeem gebouwd dat multifunctioneel inzetbaar is. Doordat het een gesloten systeem is, is er voor de klant geen verlies of diefstal meer mogelijk van kledingstangen dan wel balken! Wij zijn zeer verheugd dit innovatieve systeem te hebben gerealiseerd in nauwe samenwerking met Heiwo, TIP en Kruger Transport.”Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,589
Diesel1,339

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden