Clicky


Nieuwe DAF XF 510 voor Jan Visser Transport

Nieuwe DAF XF 510 voor Jan Visser Transport
21-03-2017 09:46 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

OPEINDE - Bedrijfswagen Service Friesland mocht recentelijk de sleutels overhandigen van deze prachtige DAF XF 510 FTG aan Jan Visser Transport in Opeinde

De DAF XF 510 FTG Super Space Cab met verlengd chassis van 4.15 meter, is uitgevoerd met de zeer krachtige 12,9 liter PACCAR MX-13 motor, een handgeschakelde versnellingsbak en ZF intarder. Koplampen uitgevoerd in onbreekbaar Lexan, met LED-verlichting zorgen voor de grootste lichtopbrengst en maximale levensduur.

Bovendien is de vrachtwagen opvallend gespoten met mooie donkerblauwe accenten. Het spuitwerk is verzorgd door autospuitbedrijf Vonk te Heerenveen. Een lichtbak, een beugel met vier lampen en een verlaagde zonneklep sieren het front. Verder zijn er strakke sideskirts aangebracht en oogt het geheel rustig.

De DAF XF heeft een leef- en werkruimte van 12,6 m3 en een stahoogte van 2,25 meter, koellade, 220 omvormer, en een luchtgeveerde Luxury Air chauffeursstoel, luxe comfort matras. Voor extra veiligheid is er Adaptive Cruise Controle (ACC), Forward Collision Warning (FCW), Advanced Emergency Braking System (AEBS) en de DAF Driver Performance Assistant (DPA) die de chauffeur ondersteunt met actuele ritgegevens en tips.

Jan Visser Transport is een vervoerder met als specialisatie bouwmaterialen en rondhout transport. Na vele jaren in volle tevredenheid met DAF te hebben gereden, viel voor Jan Visser de keus wederom weer op DAF. Ook de service van de werkplaatsen van Bedrijfswagen Service Friesland heeft hier in bijgedragen.