Clicky


Kuehne + Nagel blijft farmalogistieke dienstverlening vernieuwen

Kuehne + Nagel blijft farmalogistieke dienstverlening vernieuwen
20-03-2017 16:58 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

CONTERN(Luxemburg) - Kuehne + Nagel heeft haar specialty trailernetwerk in België en Luxemburg uitgebreid door te investeren in vijftig temperatuurgeregelde farmatrailers. Hiermee biedt de transportspecialist haar klanten een state-of-the-art uitrusting, waarbij de kwaliteit van de vervoerde farmaceutische producten nooit in het geding komt, van pick-up tot aflevering.

De specialty trailers zijn voorzien van aggregaten. Deze garanderen een continue temperatuurbeheersing dankzij nieuwe, ingebouwde technologieën zoals DAC (Discharge Air Control) en PTC (Precision Temperature Control).

Bovendien wordt de lading beschermd tegen eventuele temperatuurschommelingen – een belangrijke vereiste voor de sector.

Doordat de temperatuur preciezer is in te stellen, is de regeling van de temperatuurgevoeligheid ook in de zgn. ‘remote zone’ van de trailer verbeterd. Dit vermindert het risico dat farmaceutische producten schade oplopen door vorst. Kuehne + Nagel is een van de eerste logistieke dienstverleners voor de farmaceutische industrie met een dergelijk groot aantal van inmiddels meer dan honderd temperatuurgeregelde trailers in Europa.

Kevin Nash, Managing Director  Kuehne + Nagel België en Luxemburg: “Wij investeren graag in de allerbeste uitrusting om ervoor te zorgen dat de producten van onze klanten veilig en volledig intact aankomen op de plaats van bestemming, en waarbij het transport volledig voldoet aan de temperatuurrichtlijnen. Deze uitbreiding zet KN PharmaChain nog sterker op de kaart als toonaangevende farmalogistieke dienstverlener in Europa en als onderdeel van ons wereldwijde netwerk.”