Transport Online - Nieuwe DAF FTG 510 Super Space Cab voor Stolze Transport

Nieuwe DAF FTG 510 Super Space Cab voor Stolze Transport

Nieuwe DAF FTG 510 Super Space Cab voor Stolze Transport
15-03-2017 11:15 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

HONSELERSDIJK - Afgelopen week heeft Stolze Transport - Westland een fraaie DAF FTG 510 Super Space Cab in gebruik genomen. De trekker is geleverd door DAF dealer Blom-Dsw uit Honselersdijk en geheel volgens wens opgebouwd en uiteindelijk gespoten bij de eigen spuiterij. Als basis werd gekozen voor de 510 pk sterke MX-13 motor met handgeschakelde 12 versnellingsbak.

Door een langere wielbasis kon een extra grote 740 liter brandstoftank en een rvs opbergkist aan het chassis gemonteerd worden. Verder werden er diverse opties toegevoegd zoals: schuifschotel, brede super single banden op de voor– en voorloop as, standairco, omvormers voor 220 Volt, diverse LED werklampen, Sky Lights, LED lichtplaat, zwaailampen, NATO aansluiting etc. Door diverse items als zonneklep, uitlaat, tank en rvs kist in kleur mee te spuiten is een strakke uitstraling verkregen.

Eigenaar Michel Stolze: “Door enorme drukte bij onze opdrachtgevers was uitbreiding van het wagenpark op korte termijn gewenst. Bij Blom-Dsw werd de noodzaak van spoedige levering begrepen en men heeft het dan ook voor elkaar gekregen om deze wagen binnen tien weken na aankoop exact op de vooraf beloofde dag af te leveren. De eerdere goede ervaringen met onder meer de werkplaats waren daarbij voor mij de extra garantie dat men het beloofde kon waarmaken. Wij hechten veel waarde aan de term “ afspraak is afspraak “ naar onze opdrachtgevers toe, maar het is natuurlijk fijn werken als wij dit zelf dan ook mogen ervaren bij onze leveranciers. Functionaliteit is een eerste vereiste en ik ben uiterst tevreden met de complete opbouw. Maar deze wagen is zeker ook door z`n strakke uitstraling een visitekaartje bij onze klanten voor de deur ."

Stolze Transport - Westland is gespecialiseerd in het transport van oa. staalconstructies, aluminium, glas, en diverse bouwmaterialen en machines met laadkraan of kooi-aap. Dit gebeurt hoofdzakelijk voor de diverse kassenbouwers en installateurs welke in het Westland gevestigd zijn.

Doordat veel landen tegenwoordig zelfvoorzienend willen zijn in hun voedselbehoefte en dus zelf grote kassencomplexen bouwen ligt het werkgebied echter in geheel West-Europa. Met een diversiteit in opleggers van open uitschuifbare semi`s tot gesloten huif kan aan elke transportvraag worden voldaan. Tevens beschikt Stolze Transport – Westland over een eigen op- en overslag locatie waar bv. containers voor im- of export behandeld kunnen worden.

Foto's

 • Heerkens
  Heerkens
 • Marc Eymael
  Veldwezelt Transport
 • Marc Eymael
  Veldwezelt Transport
 • Marc Eymael
  Veldwezelt Transport

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,876
Diesel1,504

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen