Clicky

 
Transport Online - 50 nieuwe trailers voor Visbeen Transport

50 nieuwe trailers voor Visbeen Transport

50 nieuwe trailers voor Visbeen Transport
14-03-2017 11:22 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

NIEUWE-TONGE - Visbeen Transport heeft vijftig nieuwe Schmitz koel/vries trailers aangeschaft. Bouwheer Zeewolde BV is vanaf 6 februari tot 11 maart dagelijks bezig geweest om de nieuwe trailers af te leveren op de werf van het transportbedrijf in Nieuwe-Tonge.

De vijftig nieuwe trailers zijn uitgerust met de nieuwste koelmachines waarvan tien trailers met twee compartimenten. 25 trailers zijn voorzien van Schmitz Cargobull koelmachines en de andere 25 trailers zijn voorzien van Thermoking koelmachines.

Technologie

Tien trailers zijn uitgevoerd met het Wabco Tailgard System. Dit is een dode hoek detectie systeem. Tailguard technologie verhoogt de veiligheid van het voertuig tijdens het achteruitrijden door het detecteren van kleine, grote, statische en bewegende objecten in de dode hoek achter het voertuig. De trailer remt automatisch wanneer een botsing dreigt te ontstaan.

Visbeen is hiermee voorzien van duurzame technologieën waarbij schadebeperking, veiligheid, duurzaamheid en efficiëntie hoog in het vaandel staan. De trailers zijn beplakt in de huisstijl van DailyFresh Logistics en Visbeen en zijn gefaseerd in gebruik genomen. Inmiddels zijn de DailyFresh en Visbeen trailers al door heel Europa te bewonderen.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,989
Diesel1,635

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions