Transport Online - Nieuwe lijndienst voor breakbulk en containers tussen de haven van Gent en Guinee

Nieuwe lijndienst voor breakbulk en containers tussen de haven van Gent en Guinee

Nieuwe lijndienst voor breakbulk en containers tussen de haven van Gent en Guinee
13-03-2017 11:52 | Buitenland | auteur Redactie [FE]

GENT - Voortaan is er een tweede lijndienst tussen de Gentse haven en het Afrikaanse land Guinee. Lalemant uit Gent en het Franse African Maritime Agencies Guinea hebben daarvoor de handen ineengeslagen. Het Havenbedrijf Gent is opgetogen met deze nieuwe lijn voor breakbulk.

Beide hebben hun jarenlange ervaring en aanwezigheid in Guinee ingezet om een nieuwe Kamsar Express breakbulklijn te realiseren. De semilijndienst biedt elke vier tot vijf weken een rechtstreekse verbinding aan tussen de haven van Gent en Kamsar.

Conventionele goederen, projectlading en containers vormen de belangrijkste goederen die de gespecialiseerde multifunctionele schepen zullen transporteren. De schepen beschikken over eigen kranen met een hijsvermogen van 60 tot 160 ton.

De laadkaai van Stukwerkers in het Gentse Grootdok zal de hoofdlaadplaats zijn, maar op verzoek kunnen ook andere havens onderweg worden aangelopen.

Deze tweede lijndienst is open voor iedereen en een aanvulling op de reeds bestaande vaste lijndienst voor specifieke klanten.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,742
Diesel1,409

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions