Transport Online - Nieuw bedrijfswagenplein op Transport Compleet Hardenberg

Nieuw bedrijfswagenplein op Transport Compleet Hardenberg

Nieuw bedrijfswagenplein op Transport Compleet Hardenberg
10-03-2017 10:29 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

HARDENBERG - Transport Compleet Hardenberg breidt op 21, 22 en 23 maart 2017 voor het eerst in haar geschiedenis uit met een bedrijfswagenplein (tot en met 3,5 ton). Beursbezoekers krijgen een kwalitatief aanbod van de vijf merken: FIAT, Mercedes, Renault, Volkswagen en Iveco. “Voor een eerste keer een heel mooie opzet, die in de toekomst hopelijk uitgebreid kan worden met nog meer merken”, zegt organisator Vincent Bilanovic.

Volkswagen presenteert op het bedrijfswagenplein de nieuwe Crafter. Transport Compleet Hardenberg is daarmee de eerste transportbeurs die deze nationale primeur te pakken heeft. Daarnaast neemt dealer Huiskes-Kokkeler haar dochteronderneming BWI (Bedrijfswageninrichting Twente) mee naar het plein. Ook Renault Trucks Lichte bedrijfswagens maakt onderdeel uit van het bedrijfswagenplein in Hardenberg.

Mercedes-Benz voorziet op haar beurt het bedrijfswagenplein van de ‘Bestelauto van het Jaar 2017’, te weten de Vito. Deze bestelauto wordt op het plein geflankeerd door haar ‘zusjes’ Citan en Sprinter. Fiat presenteert op 21, 22 en 23 maart de Fiat Talento Squadra. Hiervan zijn slechts 100 exemplaren in Nederland verkrijgbaar. Ook de Fiat Doblo Cargo is te bewonderen op het bedrijfswagenplein.

Een andere deelnemer op het bedrijfswagenplein is Iveco. Als innovatief bedrijfswagenproducent ondersteunt Iveco nieuwe initiatieven en neemt dan ook deel aan het bedrijfswagenplein met een selectie uit de succesvolle Daily range. Naast de statische Iveco Daily’s heeft het bedrijf ook een Daily Hi-Matic demovoertuig beschikbaar om bezoekers deze belevenis zelf te ervaren tijdens een proefrit.

Transport Compleet Hardenberg is op 21, 22 en 23 maart 2017 te bezoeken van 14.00 tot 22.00 uur.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,743
Diesel1,407

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions