Clicky

 Maastricht Aachen Airport blijft binnen normen geluidsbelasting 2016

Maastricht Aachen Airport blijft binnen normen geluidsbelasting 2016
10-03-2017 10:20 | Algemeen | auteur Redactie [FE]

MAASTRICHT - Maastricht Aachen Airport (MAA) is in 2016 binnen de grenswaarden van de geluidsbelasting gebleven. Dat blijkt uit de handhavingsrapportage die de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) heeft gepubliceerd. Hierin doet de ILT verslag over de naleving van de milieuregels en de grenswaarden voor de geluidbelasting door MAA en de gebruikers van de luchthaven over de periode 1 november 2015 tot en met 31 oktober 2016.

De ILT heeft bij MAA geen onrechtmatigheden geconstateerd bij de dertien nachtvluchten (alle dertien vonden plaats tussen 23.00 en 00.00 uur) en circuitvluchten. Ook heeft de ILT geen overtredingen van de regels met betrekking tot de voorgeschreven vertrekroute geconstateerd. Tot slot zijn de door de luchthaven geleverde milieugegevens volledig en compleet.

De ILT doet elk jaar verslag over de naleving van de milieuregels en de grenswaarden voor de geluidbelasting door de exploitant en de gebruikers van de luchthavens en maakt hier melding van in de Staatscourant

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,103
Diesel1,924

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions