Richard Myatt benoemd tot Financieel Directeur Palletways Group

Richard Myatt benoemd tot Financieel Directeur Palletways Group
07-03-2017 16:30 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

NIJMEGEN - De  Palletways Group heeft Richard Myatt benoemd als Group Finance Director in de top van de Palletways Group. Zijn benoeming volgt op een aantal andere nieuwe benoemingen in het kader van de voortdurende groei en de leiderspositie van het bedrijf in de markt voor palletdistributie.

Richard, afgestudeerd Wiskundige en voormalig accountant bij Ernst and Young, heeft twintig jaar ervaring in leidinggevende posities in de financiële sector. Hij heeft een aantal belangrijke zowel financiële als commerciële managementfuncties bekleed en was Finance Director bij SIG plc, waar hij verantwoordelijk was voor bedrijfshervormingsprogramma’s in het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Midden-Oosten.

James Wilson, CEO van de Palletways Group: “We hebben de afgelopen jaren belangrijke stappen gezet om onze visie te verwezenlijken, waarbij we nieuwe diensten en expertise aan ons bedrijf hebben toegevoegd en hebben volhard in onze inspanningen om onze klanten de allerbeste service te verlenen. Richard heeft met zijn schat aan ervaring enorme indruk op ons gemaakt en we zijn ervan overtuigd dat hij de aangewezen persoon is om met ons de volgende ontwikkelingsfase van het bedrijf in te gaan.”

In zijn verklaring over zijn benoeming voegt Richard hier aan toe: “Palletways is in ieder opzicht de marktleider en staat bovendien in hoge achting in de hele logistieke sector. Ik verheug me op mijn nieuwe functie van Group Finance Director van een bedrijf dat een onwaarschijnlijk groeiverhaal combineert met de hoogste mate van integriteit en een duidelijke toekomstvisie.”NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,786
Diesel1,476

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden