Clicky

 Jost Group neemt Nadin over

Jost Group neemt Nadin over
06-03-2017 16:51 | Bedrijfsovernames en fusies | auteur Redactie [FE]

WEISWAMPACH(Lux) - Jost Group legt zich toe op de distributie van stukgoed, gericht op de Luxemburgse en zuid Belgische markt en biedt zo aan haar klanten bijkomende mogelijkheden voor het express transport. Met de overname van de Nadin activiteiten biedt dit een uitbreiding naar de Nadin klanten op het gebied van express transport en het klassieke transport op het geheel van Europese en Maghreb bestemmingen.

Sinds 1 maart 2017 hebben de 20 personeelsleden en 12 voertuigen van Nadin zich aangesloten bij de 2400 personeelsleden en 1300 voertuigen van de Jost Group.

De cross-docking activiteiten die vanuit de Europese landen naar Luxemburg en omgekeerd worden behandeld zullen eveneens toegevoegd worden aan de operaties uitgevoerd in de 300.000m² reeds bestaande opslag capaciteit van de Jost Group.

Betrokken oppervlakte is recent uitgebreid met 180.000m² in het kader van het Trilogiport multimodaal in de Luikse regio.

Het bedrijf Nadin levert momenteel een complete dienstverlening in de distributie en goederen transport naar logistieke partners, voeding en automobiel industrie.

Een 24-uurs berichten dienst via een online platform biedt aan haar klanten een dagelijkse opvolging op kaart waar zij elke bestelling gevisualiseerd kunnen volgen. Een service waar Jost Group klanten in dit type transport ook handig gebruik van kunnen maken.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,092
Diesel1,912

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions