Clicky


Dode vrouw (30) gevonden in bos Hattem

Dode vrouw (30) gevonden in bos Hattem
05-03-2017 20:00 | Binnenland | auteur ANP

HATTEM - In een bos in het Gelderse Hattem is zondagochtend een dode vrouw gevonden. Het slachtoffer is een dertigjarige inwoonster van Apeldoorn. De politie meldde aanvankelijk rekening te houden met een misdrijf, maar zondagavond had het onderzoek nog geen aanwijzingen opgeleverd dat het inderdaad om een misdrijf gaat.

Om definitief uitsluitsel te krijgen wordt maandag nog sectie verricht op het lichaam. Ook gaat de politie nog met verschillende mensen in gesprek in de hoop duidelijk te krijgen wat er met de vrouw is gebeurd.

Een voorbijganger vond het lichaam nabij de Wapenveldermolenweg vlak voor de T-splitsing met de Leemculeweg. Hij alarmeerde direct de politie. De politie trof in het bos een handtas en andere spullen aan die mogelijk van de vrouw zijn. Welke andere spullen wil een politiewoordvoerster niet zeggen, maar volgens Omroep Gelderland gaat het om onder meer een mobiele telefoon en een beha.

De politie heeft ook onderzoek gedaan bij een bungalowpark aan de Leemkuilen in Hattem. Mogelijk verbleef de vrouw op het park.

Het lichaam is inmiddels naar een mortuarium overgebracht en de vindplaats is weer vrijgegeven.