Transport Online - Fietsster in Zutphen overleden na aanrijding met vrachtwagen [+foto]

Fietsster in Zutphen overleden na aanrijding met vrachtwagen

Fietsster in Zutphen overleden na aanrijding met vrachtwagen [+foto]
02-03-2017 13:25 | Ongevallen | auteur Redactie [FE]

ZUTPHEN - Op de kruising Deventerweg met de Van der Capellenlaan in Zutphen is donderdag 2 maart aan het eind van de ochtend een 69-jarige fietsster uit Eefde om het leven gekomen na een aanrijding met een vrachtwagen.

Kort na 11:30 uur gebeurde het ongeluk op de kruising. Zowel de fietsster als de vrachtwagen kregen beiden tegelijkertijd groen licht om hun weg te vervolgen. De fietsster wilde rechtdoor de Deventerweg vervolgen, maar de vrachtwagen ging rechts af. De fietsster bevond zich mogelijk in de dode hoek van de vrachtwagen waardoor de chauffeur de fietsster niet gezien heeft.

De gealarmeerde hulpdiensten waren snel ter plaatse. Echter kwam alle hulp voor de fietsster te laat en overleed ter plekke aan haar verwondingen.

De 31-jarige vrachtwagenchauffeur uit Tilburg is meegenomen naar het bureau voor verhoor. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt, meldt de politie.

De politie heeft direct na het ongeval de omgeving afgezet om sporen veilig te stellen. De verkeersongevallendienst van de politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,854
Diesel1,492

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen