Transport Online - Koninklijke Schmidt Zeevis Rotterdam B.V. neemt Actros 2732L in gebruik

Koninklijke Schmidt Zeevis Rotterdam B.V. neemt Actros 2732L in gebruik

Koninklijke Schmidt Zeevis Rotterdam B.V. neemt Actros 2732L in gebruik
01-03-2017 13:53 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

ROTTERDAM - Koninklijke Schmidt Zeevis Rotterdam B.V, gespecialiseerd in scheepvaartleveranties en import en export van verse producten, nam een nieuwe Mercedes-Benz Actros in gebruik. De truck werd geleverd door Mercedes-Benz dealer ROGAM.

Voor het transport van hun versproducten vertrouwt Koninklijke Schmidt Zeevis Rotterdam B.V. volledig op de voertuigen van Mercedes-Benz. De band met Mercedes-Benz huisdealer ROGAM bestaat al sinds 1984 en het Van ProCenter Bergschenhoek is verantwoordelijk voor de levering en het onderhoud van een groot aantal bestelwagens. Deze worden ingezet voor het leveren van verse vis aan restaurants, hotels, cateringbedrijven, winkels, cruiseschepen, superjachten en luchthavens.

Daarnaast heeft het bedrijf twee Atego trucks in gebruik die worden ingezet voor palletvervoer naar groothandels. Onlangs leverde ROGAM voor datzelfde doel een nieuwe Actros af bij Schmidt Zeevis in Rotterdam. De Actros 2732L is voorzien van een StreamSpace-cabine en een Thermoking koelvriesmachine. De acht meter lange laadbak met laadklep, gebouwd door EBO Rhoon, is voorzien van een verplaatsbare en opklapbare tussenwand zodat de versproducten in een vries- of koelcompartiment kunnen worden vervoerd.

Koninklijke Schmidt Zeevis Rotterdam B.V, gevestigd in Rotterdam, levert over de hele wereld 140 vissoorten aan restaurants, hotels, cateringbedrijven, winkels en groothandels, cruiseschepen, superjachten en luchthavens. Het bedrijf werd in 1908 opgericht door Oma Schmidt. Sinds 2016 mag het bedrijf het predicaat ‘Koninklijk’ aan de naam toevoegen. Het wagenpark van Koninklijke Schmidt Zeevis Rotterdam B.V bestaat enkel uit voertuigen van Mercedes-Benz. Naast bestelwagens heeft het bedrijf een Actros en twee Atego trucks in gebruik. Het bedrijf heeft 150 medewerkers in dienst.

Foto's

 • Hilmi Kilic
  Vale Logistics
 • Hilmi Kilic
  Vale Logistics
 • Hilmi Kilic
  Vale Logistics
 • Hilmi Kilic
  Vale Logistics

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,854
Diesel1,492

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen