Transport Online - Scania S580 voor Berend Visser Transport

Scania S580 voor Berend Visser Transport

Scania S580 voor Berend Visser Transport
01-03-2017 10:03 | Nieuw Materieel | auteur Redactie [FE]

DRACHTEN - Transportbedrijf Berend Visser uit Drachten heeft het wagenpark uitgebreid met een nieuwe Scania S580 Highline. De nieuwe Scania S- Highline cabine is topmodel van de nieuwe generatie. In combinatie met de machtige V8 motor met 580 pk en met alle moderne techniek aan boord is vormt  deze nieuwe aanwinst met recht het nieuwe vlaggenschip van de vloot van Berend Visser.

De jarenlange en uitstekende relatie met Scania dealer Rinsma in Drachten was voor Berend Visser van het gelijknamige transportbedrijf aanleiding voor de investering in een Scania van de nieuwe generatie. Daarmee blijft Visser niet alleen trouw aan het merk Scania, maar ook aan de dealer.

Houtchips

Met de nieuwe Scania S580 omvat de vloot vijf trekkende eenheden, alle vijf van het merk Scania. Chauffeur op de nieuwe Scania is Kornelis visser. Net als de andere vier trucks in de vloot vervoert ook deze nieuwe trekker houtchips voor de papierindustrie. De trucks van Berend Visser worden daarbij internationaal ingezet in de Benelux en in Duitsland. Dat betekent hele weken van huis maar dat is geen enkel probleem. De riante S-Highline cabine met zijn vlakke vloer biedt meer dan voldoende leef- en opbergruimte. De nieuwe Scania is bovendien voorzien van onder meer een originele geïntegreerde Scania standairco.

Safety first

De 4x2 trekker is uitgerust met een luchtgeveerde vooras voor nog meer comfort. Verder is de Scania voorzien van een hydrauliek unit voor de aandrijving van de moving-floor oplegger. Naast de verplichte veiligheidsvoorzieningen als AEB en Lane Guard is de S580 uitgerust met actieve cruise controll (ACC) met Predictive Cruise en Ecoroll. Deze voorzieningen zorgen voor meer veiligheid en voor de hoogst mogelijke efficiency.

Extra verlichting

De Scania is voorzien van een chassis-afdichtende tranenplaat, een fraai slangenrek achter de cabine en de nodige extra verlichting. Bijzonder is dat in de originele extra verlichting in de grille en in het dak dagrijverlichting is aangebracht. Verder zijn in de originele zonneklep drie extra led-lampjes gemonteerd. Een platte LED lichtbak en lampenbeugela met zwaailampen en extra verstralers maken het plaatje compleet. De Scania werd opgebouwd en afgeleverd door Scania dealer Rinsma in Drachten.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,683
Diesel1,325

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions