Clicky


ITG Global Logistics gaat haar logistieke activiteiten verder uitbreiden in Nederland

ITG Global Logistics gaat haar logistieke activiteiten verder uitbreiden in Nederland
27-02-2017 16:58 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

AMSTERDAM - In opdracht van ITG Global Logistics BV wordt er een nieuw logistiek warehouse ontwikkeld van 10.000 m2 aan de Kaapstadweg in Westpoort Amsterdam. In juni 2017 wordt deze nieuwe locatie in gebruik genomen. Het gebouw wordt duurzaam ontworpen en gebouwd en heeft uitstekende verbindingen voor zee-, lucht en land transport. Daarnaast biedt de nieuwe locatie de verdere mogelijkheid om de capaciteit uit te breiden tot circa 20.000m2 voor nieuwe opdrachtgevers.

ITG GmbH internationale Spedition + Logistik heeft haar hoofdkantoor in Schwaig naast de luchthaven München en is een middelgrote logistieke dienst verlener met twaalf eigen kantoren en acht logistieke centers In Duitsland, Nederland, USA en Rusland. De dochteronderneming ITG Global Logistics B.V. heeft locaties in Amsterdam en Rotterdam en 65 werknemers in dienst met een gerealiseerde omzet van 15 miljoen euro in 2015.

Met een netwerk van 200 agenten en partners, biedt ITG wereldwijde forwarding diensten aan voor zee- en luchtvracht, Europees wegtransport en douane diensten. Daarnaast biedt het bedrijf contractlogistiek met een breed pallet aan diensten aan zoals warehousing, order verwerking, en veelomvattende “value add” diensten zoals kwaliteitscontrole, verpakken, textiel veredeling en retour logistiek. ITG heeft specifieke kennis in de business sectoren van fashion, cosmetics, lifestyle & luxury producten, promotie en merchandising.            

Als onderdeel van LGI Logistics Groep International GmbH realiseerde ITG een omzet van 160 miljoen euro in 2016 met 1.100 medewerkers.