Transport Online - Royal A-ware finalist voor Familiebedrijven Award 2017

Royal A-ware finalist voor Familiebedrijven Award 2017

Royal A-ware finalist voor Familiebedrijven Award 2017
27-02-2017 11:36 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

ALMERE - Royal A-ware is genomineerd voor de Familiebedrijven Award 2017. Deze award wordt jaarlijks uitgereikt aan een Nederlands familiebedrijf dat zich onderscheidt in haar branche. Royal A-ware is uit een groep van tien genomineerde familiebedrijven geselecteerd als finalist vanwege onder meer de stabiliteit van het bedrijf en de nauwe betrokkenheid van de families Bouter en Anker.

In Nederland zijn meer dan 260.000 familiebedrijven. ‘Wij zijn trots dat de jury Royal A-ware heeft geselecteerd als finalist voor de Familiebedrijven Award 2017! ‘aldus CEO Jan Anker.  ‘Een mooi compliment voor de families en onze medewerkers die zich inzetten om Royal A-ware uit te laten groeien tot de meest gewaardeerde ketenpartner in agrifood.’ Royal A-ware werkt veel met familiebedrijven samen. Zo wordt de melk voor haar kaasmakerij en yoghurtfabriek geleverd door Nederlandse melkveehouders. Zij zijn, net als veel van klanten en leveranciers van Royal A-ware, ook familiebedrijven.

In maart gaat de jury, onder leiding van John Fentener van Vlissingen (ondernemer en oprichter familiebedrijf BCD Group), op bedrijfsbezoek bij de vier finalisten. Op 12 april 2017 wordt de award uitgereikt.

Royal A-ware Oer-Hollands familiebedrijf

Royal A-ware is ontstaan uit de bedrijven van de familie Bouter en Anker. In 1890 startte de familie Bouter met de handel in kaas. De familie Anker begon in 1963 met de verkoop van kaas op de markt. In 2010 zijn de familiebedrijven gefuseerd. In 2015 heeft dit familiebedrijf het predicaat Koninklijk ontvangen. Leden van beide families zijn werkzaam binnen Royal A-ware en nauw betrokken bij het management.  Zo is de leiding van dit familiebedrijf in handen van Jan Anker en de heer Bouter lid van de Raad van Commissarissen.

De Familiebedrijven Award is een initiatief van de Stichting Familie Onderneming en wordt ondersteund door ABN Amro en KPMG. Een team van KPMG nomineert op basis van een aantal criteria jaarlijks tien familiebedrijven. Vervolgens selecteert de jury de finalisten. De jury kiest, na onder meer een bedrijfsbezoek, welk familiebedrijf de award wint. Naast Royal A-ware zijn Brabantia, Koninklijke Zeelandia Groep en Terberg Group door naar de finale.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 1 juni t/m zondag 7 juni

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,623
Diesel1,288

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions